Et billede bliver til

De nedenstående to klip viser min process for at male ekspressionistisk og hurtigt. Metoden gør at man bibeholder “det løse strøg” og gør at billedet fremstår mere intuitivt. Jeg bruger en stor pensel og i dette tilfælde maler jeg det “negative rum”. Dvs. jeg fjerner den del af billedet som ikke udgør frugten.

Farvemæssigt kombinerer jeg farverne ved at bruge farvehjulet, således at de komplimenterer hinanden.

Metoden er også en god måde at lære at male på, da det ikke kræver stor teknisk indsigt og der er kort vej fra tanke til det færdige resultat. En udmærket måde at lære børn at male på.

Nedefor en kort video der viser hvordan jeg maler en blomster i en vase ved at male det negative rum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.